Anastasiia-Brows-Micropigmentation-lips-Bulgaria-Микропигментация-Устни-България

Видове и техники за на устни:
Тази процедура е устни е с цел създаване на естетически образ. В резултат на това устните във всяка ситуация изглеждат леко оцветени, спретнати и добре поддържани. Помага, ако е необходимо, да подравните контура, да коригирате формата, да добавите яркост и обем. Пигментът се инжектира в епидермиса, ефектът може да продължи от 1,5 до 2 години.

Вече разработени техники за микропигментация, които ще задоволят изискванията на всеки клиент.

Омбре градиентът е сложна акварелна техника, чиято същност е плавният преход на цвета от по-тъмен нюанс на пигмент към по-светъл. Подходящ за създаване на визуален обем на устните без използване на филъри.
Акварелната техника е подходяща за любителите на лекотата и естествеността. Пигментът се нанася по такъв начин, че цветът на устните ви да се вижда. Резултатът е полупрозрачен естествен цветен ефект. В работата се използва един нюанс или микс от няколко цвята в естествени светли цветове и без контур!
Плътният пълнеж придава ефект на червило върху устните. Същността на техниката се състои в плътното нанасяне на пигмента, докато цветът на устните през пигмента не се вижда.

През процедура майстор ще изслуша вашите желания, ще избере желания цвят за контура на устните и останалата повърхност на кожата;
Слагане на упойка;
След като упойка- крем подейства, мастор ще започне въвеждането на пигмента;
Повторно използване на упойка, ако е необходимо;
След процедурата майсторът ще даде препоръки за грижа за кожата на устните.
Продължителност на процедурата
2-3 часа

Телефон за контакти

Микропигментация на устни – КОНСУЛТАЦИЯ ПО ТЕЛЕФОНА

📲 089 62 333 79

1 Comment

  • Професионализъм, внимание към детайла, перфектно отношение! Препоръчвам! 🌸

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *