МИКРОБЛЕЙДИНГ или МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ?

🤔 Кое е по-естествено?

Всяка жена е индивидуална, така че имам голяма подготовка, за да разбера какво точно е „естествен ефект“ за всяка от вас!

🌼Има варианти от светъл фон за естествени вежди. До мека графика под ефекта на плътни сенки.

🌼Зависи от това дали една жена изобщо използва козметика или друга, която носи плътен грим всеки ден.

Всичко е индивидуално и всичко ще бъде естествено, но всеки ще има свой избор.

🟢 МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ. Създава оформяне на вежди. Ефектът варира от светъл фон до плътни сенки. Запълва пространството между естествените косми.

🟢 МИКРОБЛЕЙДИНГ. Ползвам този метод, но в редки случаи.

Тъй като създава много лек резултат, като тънки, меки косми. Не прави оформяне. Не създава плътност, тъй като е рисунок на линии. Това означава, че няма да има плътност.

❗️ Не приветствам плътния дълбок микроблейдинг, който задълбочава пигмента и предизвиква промяна в цвета, а останалият цвят не напуска кожата с години.

🟢 СМЕСЕН МЕТОД. Като комбинирам 2 метода, мога да създам плътен фон с микропигментация. И ще добавя няколко линии, начертани на места, където няма косми или има по-малко от тях.

Този метод се използва от мен най-често, тъй като повечето клиенти идват с проблема с прекалено скубаните косми. Дупки във веждите. Асиметрия. Или свързан с възрастта или хормонален косопад.

☝️Няма конкретен метод за разрешаване на проблема. Всичко е индивидуално и разбирането на формата, цвета, плътността зависи от това какво жената иска да получи като резултат.

☝️И последно, продължителността на ефекта се влияе не от метода, а от плътността/количеството на пигмента. Важна е плътността и разбира се допълнителни умения за правилно поставяне на пигмента.

Затова всички сме уникални! Красиви вежди на всички!🥰🥰🥰

Записване за процедурата по тел. или facebook. Безплатна Консултация 089 62 333 79

Къде може да ни намерите? Контакти

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *